Campus CE Vila Olímpica

El Club Esportiu Vila Olímpica realitza un total de 3 campus al llarg de tot l’any. Unes estades on els nens gaudeixen de l’esport amb la millor companyia i els millors professionals. Cada any trenquem els límits i iniciem nous projectes sempre amb la màxima participació.

Estades Setmana Santa

Un període curt de temps però intens per gaudir de l’esport! En aquestes estades els nens gaudiran de les millors activitats per celebrar la setmana santa amb el Club!

Més informació

Estades de Nadal

Si fa fred… millor venir a escalfar-se amb nosaltres al campus d’hivern! Apuntat a les nostres estades de futbol / bàsquet

Més informació

Campus Estiu 2019

Portem 15 edicions d’aquest campus i seguim sent els nº1. Trenquem els límits i anem més enllà. Els campus de futbol i basquet son la millor forma de pasar un estiu envoltat de amics, valors, esport i molta diversió. Apunta´t ara i reserva lloc pel teu fill/a!!

Més informació

SOM UN EQUIP,                 TENIM UNS VALORS

Al CE Vila Olímpica tenim uns valors expressats en el nostre manifest que combinen la pràctica de l’esport amb el compromís de la màxima qualitat i en el comportament ètic en el desenvolupament de les nostres activitats.

Veure manifiest i codi ètic

AMB EL PATROCINI DE:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

© Club Esportiu Vila Olímpica
Plaça Tirant lo Blanc 3, baixos
08005 Barcelona
(T) +34.93.390.92.15
admin@cevilaolimpica.com
Politica de privacitat  /  Avis Legal / Cookies

Club amb certificat de garantia ètica: