BENVINGUTS AL CAMPUS D’ESTIU DE FUTBOL I BÀSQUET 2019

Tenim un total de 7 torns diferents per adaptar-nos a les teves necessitats, així com 2 horaris: jornada completa o mitja jornada.

Els preus varien segons el nombre de torns als quals us apunteu, el temps o dels nens/es que vinguin, doneu un cop d’ull a nostre díptic per tenir la informació més detallada.

Tenim moltes activitats preparades perquè tothom pugui gaudir de l’estiu fent esport! Des de parcs aquàtics fins a una sortida al Tibidabo on els nens/es gaudeixen molt! 

Les sessions informatives tindran lloc el 11 de juny al Carrer Bilbao, 212 – 214 on s’informarà detalladament de tots els aspectes més rellevants del Campus. A les 18h torn futbol y 19h torn de bàsquet.

Podeu veure tota la informació molt més detallada al nostre díptic o directament trucar a les nostres oficines: 933 909 215, enviant un correu a admin@cevilaolimpica.com o venint a les nostres oficines a Plaça Tirant lo Blanc, núm. 3, Baixos (08005, Barcelona).

Full d’inscripció al Campus de Futbol

Full d’inscripció al Campus de Bàsquet 

 

AUTORITZACIÓ PERQUÈ ALTRES PERSONES PUGUIN RECOLLIR AL NEN/A A LA SORTIDA DEL CAMPUS 2019

 

MENÚS CAMPUS D’ESTIU 2019

Menú Casal Juny 2019

Menú Casal Juliol 2019

Menú Casal última setmana 2019

Menú Casal Setembre 2019

SOM UN EQUIP,                  TENIM UNS VALORS
Al CE Vila Olímpica tenim uns valors expressats en el nostre manifest que combinen la pràctica de l’esport amb el compromís de la màxima qualitat i en el comportament ètic en el desenvolupament de les seves activitats.

 

Veure manifiest i códi étic

PATROCINADOR:

AMB LA COL·LABORACIÓ:

QUE FER EN CAS D’EMERGENCIA?    –  VEURE INDICACIONS

© Club Esportiu Vila Olímpica
Plaça Tirant lo Blanc 3, baixos
08005 Barcelona
(T) +34.93.390.92.15
admin@cevilaolimpica.com
Politica de privacitat  /  Avis Legal / Cookies

Club amb certificat de garantia ètica: