BENVINGUTS AL CAMPUS D’ESTIU DE FUTBOL I BÀSQUET 2020

Degut al Covid-19 el programa està pendent de les informacions oportunes per l´Ajuntamnet de Barcelona i les autoritats sanitaries, no obstant estem programant un total de 8 torns diferentsper adaptar-nos a les teves necessitats, així com 2 horaris: jornada completa o mitja jornada.

Els preus varien segons el nombre de torns als quals us apunteu, el temps o dels nens/es que vinguin, doneu un cop d’ull a nostre díptic per tenir la informació més detallada.

Tenim moltes activitats preparades perquè tothom pugui gaudir de l’estiu fent esport!

Les sessions informatives tindran lloc al Carrer Bilbao, 212 – 214 (Pendent de confirmació) on s’informarà detalladament de tots els aspectes més rellevants del Campus.

Podeu veure tota la informació molt més detallada al nostre díptic o directament enviant un correu a admin@cevilaolimpica.com .

NOTA: Degut als protocols asignats, el torn 1, les sortides i la piscina queden anulades.

 

Inscrpció campus:

  1. Descarregar el formulari corresponent (és un PDF emplenable)
  2. Omplir el formulari. (Si teniu firma digital, la podeu posar, en cas contrari el primer dia de campus es firmaran presencialment).
  3. Enviar per mail a admin@cevilaolimpica.com
  4. Si teniu qualsevol dubte envieu-nos un mail a la mateixa adreça electrònica.
  5. Se us tornarà un mail amb la confirmació de la plaça i tota la informació.

Descarregar Full d’inscripció al Campus de Futbol

Descarregar Full d’inscripció al Campus de Bàsquet 

 

DESCARREGAR AUTORITZACIÓ PERQUÈ ALTRES PERSONES PUGUIN RECOLLIR AL NEN/A A LA SORTIDA DEL CAMPUS 2020

SOM UN EQUIP,                  TENIM UNS VALORS
Al CE Vila Olímpica tenim uns valors expressats en el nostre manifest que combinen la pràctica de l’esport amb el compromís de la màxima qualitat i en el comportament ètic en el desenvolupament de les seves activitats.

 

Veure manifiest i códi étic

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad