Benvinguts al XV Aniversari

A l’any 2004 un grup de pares i mares de la Vila Olímpica van decidir fundar un club esportiu per tal de que els nens i nenes del barri podessin practicar esport de competició i crear un espai de convivència per les famílies per fer barri i, sobretot, per fer equip. El nostre club es integrador i hi cap tothom sense cap mena de discriminació. Us explicaré l’anècdota d’una família brasilera que es va instal·lar a la Vila Olímpica que el pare (que era militar) va venir a estudiar un màster a Barcelona.

Gràcies al futbol el seu fill gran va ser jugador del club i la família es va poder integrar amb les famílies del barri. Els dos anys (2006 i 2007) que van passar a Barcelona encara els recorden amb nostàlgia. Jo hi vaig anar l’any passat a Rio de Janeiro i us he de dir que he fet uns amics per tota la vida.

Un club per formar en valors als nostres fills i filles: l’esforç, la regularitat, saber guanyar, saber perdre, respecte als rivals, als àrbitres i treballar en equip. Valors que seran fonamentals per ser millors persones quan es facin adults. Volem ser un club referent a la ciutat de Barcelona, autofinançat sense dependre de subvencions ni patrocinadors, amb un model de gestió professional de màxima qualitat i modèlic pel comportament ètic dels seus esportistes, entrenadors, socis i directius.

Volem ser un club centenari. Aquesta es la nostra vocació. Deixar aquest llegat pels nostres fills i nets. Ara mateix tenim seccions esportives de futbol, bàsquet i triatló. Hem passat de 40 a mes de 800 esportistes federats en 15 anys. Som el club amb mes jugadors federats de futbol base masculí a la ciutat de Barcelona. Del nostre club han sortit ja esportistes i entrenadors que tenen èxit a altres clubs: Javi Navarro al Càdiz B, Lluis Planagumà al Hèrcules de Alicante i l’Oriol Balaña el fisio del Girona CF.

Volem ser un club innovador i avantguardista amb les nostres propostes per ser diferents:

Som el primer club d’Espanya en tenir un Segell de Garantia Ètica atorgat per una institució externa.

Hem constituït un fons social amb aportacions mensuals de tots el socis per becar a nens i nenes amb problemes econòmics.

Hem creat la primera samarreta solidària del futbol base català. Els ingressos es destinen a la Fundació Somni dels Nens.

Vam ser el primer club en posar desfibril·ladors als camps de futbol quan encara no eren obligatoris.

Vam ser el primer club en exigir la prova d’esforç als esportistes a partir dels 14 anys quan encara no era obligatori.

Som un dels pocs club que te un servei de fisioteràpia professional gratuït per lesions lleus que recuperen els esportistes entre dos i tres setmanes abans que els serveis de les federacions.

Som el primer club de futbol base que ha adoptar una eina informàtica per fer entrenaments d’alta qualitat amb metodologia avançada on tots els entrenadors ja la fan servir.

Per acabar, vull dir-vos que hem fet 15 anys i hem tingut sempre la sort de que ens han acompanyat bones persones amb talent que han fet gran aquest club amb les quals ara estem on estem. Tal i com us he dit volem seguir innovant i donant més valor afegit al club. I volem ser centenaris. Amb solvència financera. Fent esport, fent barri i fent equip. Força Vila!

 

Joan Lucas

President del Club Esportiu Vila Olímpica

 

Calendari d’activitats
15 aniversari

Amb motiu del 15è Aniversari hem programat una sèrie de esdeveniments per gaudir totes les persones que formem part del club aquesta gran cita. Aquí us deixem el calendari d´activitats on esperem comptar amb la vostre participació.

15 Maig 2019

Dinar Institucional i conmemoratiu de la presentació del 15 Aniversari del Club Esportiu Vila Olímpica.

2 de Juny

Cloenda de temporada de totes les seccions del Club i presentació de la 2ª samarreta solidàdia de la secció de futbol.
Lloc: Camp Agapito Fernández.
Hora: 18:30.

13 d´OCTUBRE 2019

Presentació temporada secció Futbol 
El proper dia 13 d´octubre a les 18h i al Camp Municipal Clot de la Mel, tindrà lloc, com tots els anys, la presentació oficial de tota la secció de Futbol del CE Vila Olímpica (Equips de competició)

Els entrenador i tècnics us facilitaran mes informació de l’esdeveniment.
(Roba oficial de partit amb la samarreta solidària, pantaló de partit y calçat còmode , i estar presents mitja hora abans per poder organitzar els equips.)

Totes les famílies de totes les seccions del Club esteu convidades a l´acte de presentació. Us esperem!!
Lloc:Camp Clot de la Mel
Hora: 18h

15 desembre

Cursa 15K organitzada pel CE Vila Olímpica
Lloc: Camp Agapito Fernández
Hora: A confirmar

Equipació

Aquest any hem ampliat la samarreta solidaria ala secció de basquet, on l’empresa dissenyadora Chispum, ens ha fet un disseny exclusiu pels socis de la secció de bàsquet.

Estem molt agraïts i molt orgullosos que entre tots podem encetar un segon any de samarreta solidaria dins el Club.

15 Anys al CE Vila Olímpica

Recull de mostres de estima i companyerisme de persones que estan i/o han passat pel club i que el porten en una part del seu cor. Si teniu vídeos i ens els voleu fer arribar estarem encantats de sumar-los a la història del nostre club.

#totsitotessomvila #cevilaolimpica #15anysvila

 

EQUIP TRIATLÓ

EDU LUCAS

JORDI MOLINER

Alex Ruiz

Javi Cuesta

Jacint Magriñá

Aleví G

JAVI NAVARRO

Diego Guirado

Fran Ortiz

Oriol Balañà

Lluís Planagumà

AMB EL PATROCINI DE:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

© Club Esportiu Vila Olímpica
Plaça Tirant lo Blanc 3, baixos
08005 Barcelona
(T) +34.93.390.92.15
admin@cevilaolimpica.com
Politica de privacitat  /  Avis Legal / Cookies

Club amb certificat de garantia ètica: